Vi tilbyder

Vi forhandler bl.a.

- T-LAB

- Milk_shake

- Urban Tribe

- Depot herreserie

- System 4

- MM Kollagen

- Hair Lust tygge vitaminer

som alle er produkter der henvender sig til dig der vil det bedste for dit hår.

Salonen ligger i Glumsø, men selv om vi ligger på landet prøver vi at gøre alt for at følge med i hvad der rører sig inden for frisørverdenen.
Dette indebærer at vi tager på kursus ca.. 6-8 gange om året med mindst 1 udlandskursus.
Vi laver extensionpåsætning med B*Long hår, der tapes på med en meget fin gummikant, der gør at håret kan sættes rigtig tæt på hovedbunden.

I salonen har vi en lille salonhund, der fungerer som maskot for alle og især børn er han glad for. Han er en lille chihuahua, og han underholder dig gerne, hvis du skal sidde og vente lidt inden du skal klippes.

Se priser under vores prisliste.


Motionsrum, Solarium ogHealing og
Inde ved siden af salonen har vi et lille motionscenter, med de mest nødvendige ting til at træne hele kroppen, blot har vi valgt ikke at have store vægttræningsstænger – både fordi der ikke er plads, men også fordi vi ønsker at have et træningsmiljø, hvor alle kan komme, uden at man behøver at have det sidste nye skrig på i træningstøj. Man kan komme i det gamle joggingsæt, blot man får rørt sig, det er det der tæller.

Nede i kælderen har vi omklædningsrum og bruserum, samt solarium.

Healing er en måde at få sat lys på ubalancer i din krop og sind. Du får åbnet energiflowet i kroppen, som blokerer i de steder i kroppen, hvor du har oplevelser, som kroppen har lukket ned for. Få åbnet op for energierne og få mere overskud, og mindre smerter i krop og sind.