Vi tilbyder

Vi forhandler bl.a.

- T-LAB

- Teknia

- K.style

- MM Kollagen

- Hair Lust tygge vitaminer

som alle er produkter der henvender sig til dig der vil det bedste for dit hår.

Salonen ligger i Tyvelse, men selv om jeg ligger på landet prøver jeg at gøre alt for at følge med i hvad der rører sig inden for frisørverdenen.
Dette indebærer at jegi tager på kursus ca.. 6-8 gange om året med mindst 1 udlandskursus.


I salonen har jeg en lille salonhund, der fungerer som maskot for alle og især børn er han glad for. Han er en lille chihuahua, og han underholder dig gerne, hvis du skal sidde og vente lidt inden du skal klippes.

Se priser under behandlinger.


Frisør, Healing, Motionsrum og Solarium
I Glumsø på Storegade har jeg et lille motionscenter, med de mest nødvendige ting til at træne hele kroppen, blot har jeg valgt ikke at have store vægttræningsstænger – både fordi der ikke er plads, men også fordi jeg ønsker at have et træningsmiljø, hvor alle kan komme, uden at man behøver at have det sidste nye skrig på i træningstøj. Man kan komme i det gamle joggingsæt, blot man får rørt sig, det er det der tæller.

Hvis du skal have et medlemsskab til motionscenteret, kan du ringe til mig på 25786428, eller kontakte mig på salonens FB side. Det kan du også, hvis du skal have fornyet dit kort.
Nede i kælderen i Storegade er der omklædningsrum og bruserum, samt solarium.

Healing er en måde at få sat lys på ubalancer i din krop og sind. Du får åbnet energiflowet i kroppen, som blokerer i de steder i kroppen, hvor du har oplevelser, som kroppen har lukket ned for. Få åbnet op for energierne og få mere overskud, og mindre smerter i krop og sind.